Loop je vast in je huidige functie en ondervind je weinig uitdaging? Werken heeft een belangrijke plaats in ons leven. Het is van belang om in deze economie goed opgeleid te blijven en kennis en vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. “Een leven lang leren” geeft immers de beste kansen.

Loopbanen veranderen, ieder mens groeit en verandert. Bovendien geeft, met plezier naar het werk gaan en een baan hebben die goed bij je past, je energie en voldoening. Soms ervaar je onvoldoende balans in datgene wat je doet in het leven en wil je graag tot nieuwe inzichten komen die je helpen bij het vormgeven van een nieuwe loopbaan!

In 6 sessies van een uur gaan we aan de slag met loopbaanbegeleiding. We nemen de tijd voor al je loopbaanvraagstukken en helpen bij het ontdekken van jouw ambitie en passie.
Dit doen we betrokken en doelmatig, zodat je weer zicht hebt op nieuwe perspectieven en in staat bent met passie je vleugels uit te slaan in een nieuwe passende omgeving of bij het zetten van de juiste stappen richting je ideale (of nieuwe) baan.
Indien gewenst wordt gestart met het opstellen van een loopbaanplan of het maken van een assessment. Dit doen we samen. Deze werkwijze stimuleert planmatig te werk te gaan en houdt zicht op het groei- en ontwikkelproces.
  • Sparren en uitdagen
  • Professionele diagnostische instrumenten en methoden gericht op talenten, competenties en loopbaan. Daarnaast wordt gewerkt met interventies uit o.a. NLP
  • Mogelijkheden tot het maken van een assessment
  • Tijdens deze begeleiding wordt gewerkt met huiswerkopdrachten.
Loop jij vast in je huidige functie?
Ben je ontevreden in je werk?
Ervaar jij onvoldoende energie en voldoening in werk?
Wil jij je talenten en ambities beter benutten?
Wil je inzicht krijgen in je drijfveren en talenten?
Is jouw loopbaan een chaos geworden?
Wil jij een nieuwe weg inslaan?
Wil jij jouw passie (her)ontdekken en richting geven aan een nieuwe loopbaan?
Aantal: 6 gesprekken van 1 uur
Tijden: Op afspraak
Locatie: Mgr Borretstraat 4, Reek